Tae Bo


Adeziune Tae Bo (print)

TAE BO – SLABESTE CU NOI! MODELEAZA-TI CORPUL!

La ce foloseste? Avantaje?

TAE BO este o ultima moda in materii de exercitii fizice, o combinatie intre aerobic, balet, karate, box, dans cu elemente de stretching (pentru relaxare). Este un antrenament aerobic, deci este in primul rand benefic pentru sistemul cardiovascular, la care se transpira serios si se slabeste considerabil, daca il urmezi cu constiinciozitate. Intr-o ora de antrenament „se ard” cam 500 – 800 de calorii, comparativ cu 300 – 400 de calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de fitness sau de aerobic.

Degeaba incercam sa dam jos kilogramele in plus daca evitam sa facem sport. Fara exercitii, se intampla fie ca dieta sa nu functioneze cum ar trebui, fie sa nu slabim de unde ne dorim. Miscarea nu le dauneaza nici celor care arata foarte bine. De ce? Te ajuta sa arati mai bine (un corp tonifiat prin sport este mult mai atragator decat un corp „nesportiv”, la aceeasi greutate).

Acest „sport” imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos.

Cel mai mare beneficiu al Tae Bo nu este numai de ordin fizic, ci si de ordin spiritual: Tae Bo inseamna dezvoltare spirituala, eliberarea stresului si a energiei negative.

Cum se desfasoara antrenamentele de Tae Bo?

In foc continuu si sustinut. Cheia este ca toate aceste exercitii trebuie executate intr-un ritm alert si in forta. O sedinta de Tae Bo dureaza in jur de 50 de minute.

Concluzie:

Pentru ca te respecti, daca nu te iubesti, daca iti place sa te antrenezi la limita, sa “dai tot ce ai”, sa transpiri, sa te simti foarte puternica, atunci vino alaturi de noi. O sa iti placa la nebunie.