Acesta este corpul meu!

Sunt multe ca si el, dar acesta este al meu. Corpul meu imi este cel mai bun prieten. Este viata mea. Trebuie sa-l stapanesc asa cum trebuie sa imi stapanesc viata. Corpul meu, fara mine, este inutil. Fara corpul meu, eu sunt inutila. Trebuie sa imi misc corpul cu adevarat. Trebuie sa alerg mai repede si sa fiu mai puternica decat dusmanul meu, care incearca sa ma depaseasca. Trebuie sa il inving inainte sa ma invinga el pe mine. Asa voi face...

Eu si corpul meu stim ca ceea ce conteaza in aceasta viata nu este marimea hainelor, forma siluetei, nu standardele de frumusete ale societatii. Noi stim ca experientele sunt cele care conteaza. Vom trai...

Corpul meu este viu, ca o parte din mine, si prin el am experienta de viata. Astfel, il voi invata ca pe un prieten. Il voi invata punctele slabe, punctele sale forte, partile sale, miscarile sale si posibilitatile sale. Il voi pazi mereu impotriva ravagiilor comise de prejudecati si daune asa cum imi voi pazi mereu sufletul si inima împotriva daunelor.
Imi voi pastra corpul curat si pregatit. Il voi accepta asa cum este si ca pe o parte din mine. Asa voi face… In fata lumii, jur pe acest crez.

Corpul meu si eu suntem aparatorii vietii mele. Suntem stapanii obstacolelor noastre. Suntem salvatorii vietii mele. Asa sa fie, pina cind victoria va fi a mea si nu vor exista regrete, ci doar o viata bine traita!