CANTONAMENT EFORIE SUD

UNDE?

EFORIE SUD - VILA DUMBRAVA

Camere cu 2-3 paturi, aer conditionat, frigider, baie proprie, Wi-Fi, TV, terasă și curte interioară.

CÂND?

Perioada 30 Iunie 2024 - 05 Iulie 2024

CE FACEM?

- Plajă și jocuri de plajă: Volei, Fotbal, Lupte, Frânghia, Jocuri circuit și întrecere, Întrecere cu puști cu apă, Întrecerea colacelor, Cel mai frumos castel de nisip, și diverse combinații de jocuri.
- Ateliere creative și recreative, jocuri interactive și cu tematică;
1. Ateliere creative și recreative. Tehnica servețelului, confecționarea de costume și măști trăsnite, origami, tir cu arcul;
2. Jocuri interactive, dinamice și de atenție cu tematică: Șarpele își prinde coada, Ștafeta simplă, Cursa în trei picioare, Cercul zburător, Sfoara, Ștafeta cu mingiile cu măner, Ștafeta în sac sau legat la picior, Cursa cu ziare, Lupta pentru cartof, Limbo, Pânza de păianjen, Cursa în saci, Caricaturi, Desen pe asfalt.
- Cunoașterea zonei, orientare în natură.

Seri distractive: Petrecere trăsnită, Dansul pe ziare, Miss și Mister, Povestea tuturor, Scaunele muzicale, Dans printre sticle.
În ultima seară foc de tabără și concurs de dans. Stabilirea echipei câștigătoare, decernarea premiilor și a diplomelor. După prânz plecare spre casă.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica ordinea desfășurării activităților în funcție de condițiile meteorologice și a anumitor necesități ale grupului.

Oferim celor mici experiențe dstractive și sportive de care nu se vor sătura!

CE MÂNCĂM?

Avem 3 mese principale și o gustare, toate sănătoase și suficiente, atent preparate în fiecare zi.

Meniul este alcătuit întotdeauna de comun acord cu noi.

 Detalii organizatorice:

– Intrarea în apă se face doar în mod organizat, până la un semicerc făcut de cei mari și de adulți, apa până la brâu și la fluierul organizatorului. Cei care nu respectă aceste reguli nu vor mai intra în apă în ziua respectivă.

– O grupă de aproximativ 10 copii va fi supervizată de un adult/antrenor/instructor/animator.

– Participanții nu au nevoie decât bani de buzunar (pentru un suc, o înghețată, un fruct).

Prețul taberei este de 1750 lei. În preț sunt incluse transportul, toate materialele necesare desfășurării activităților, precum și alte materiale: tricou și șapcă, cadouri, surprize, poze individuale și de grup și diplome.

Pentru înscriere și ocuparea locului este necesară achitarea unui avans de 300 lei.

În tabără pot merge și părinți sau alte persoane care nu fac parte din Clubul Sportiv Varan. Adulții pot alege să participe sau nu la activitățile organizate, persoanele minore sunt obligate să participe alături de ceilalți copii din cadrul clubului, pentru a putea fi supravegheați și îndrumați. Supravegherea este 24 de ore din 24 de ore.

SCOPUL CANTONAMENTULUI:

- Ridicarea performanțelor sportive ale membrilor clubului;

- Fortificarea organismului sportivilor în condiții de climă specific zonei;

- Dezvoltarea încrederii în sine, a imaginii de sine, dezvoltarea spiritului de echipă, a comunicării și cooperării, etc.

Untitled-5